Μαθητές παρακολουθούν μάθημα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Αλκή

Γ΄ Λυκείου

Πενταμελή Τμήματα
Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικοί
Ενισχυμένο Πρόγραμμα
Ώρες μελέτης
Έλεγχος και αξιολόγηση φοίτησης
Φροντιστήριο Γ΄ Λυκείου

Φροντιστήριο Γ΄ Λυκείου

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αλκή προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την Γ΄ Λυκείου.

Η Γ’ Λυκείου είναι η τάξη στην οποία ο μαθητής προετοιμάζεται πλέον για τις εισαγωγικές εξετάσεις προκειμένου να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο-Σχολή της επιλογής του. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της προετοιμασίας καθώς και η πιεστική φύση των εξετάσεων αποτελούν πάντα πρόκληση ως προς τη σωστή τους διαχείριση.

Η Αλκή εξειδικεύεται στην προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και είναι σε θέση αξιόπιστα να αντιμετωπίσει κάθε κατεύθυνση, με τη σιγουριά της πολυετούς της εμπειρίας και αφιέρωσης στο στόχο της, την επιτυχία.

Α΄ Λυκείου

Α΄ Λυκείου

Από την αρχή της λυκειακής εκπαίδευσης, η Αλκή βρίσκεται κοντά στους μαθητές, προσφέροντας τις βάσεις για τη μετέπειτα σχολική τους πορεία.

Περισσότερα...

Β΄ Λυκείου

Β΄ Λυκείου

Η Β΄Λυκείου ξεχωρίζει ως τάξη καθώς οι μαθητές επιλέγουν για πρώτη φορά την κατεύθυνση με την οποία θα προχωρήσουν στη Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερα...

Γ΄ Λυκείου

Γ΄ Λυκείου

Η Αλκή δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών της, με κύριο μέλημα τη σωστή καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Περισσότερα...

 

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...