Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑλκήΜια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Μια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Πενταμελή Τμήματα
Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικοί
Ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη σημειώσεων
Διασφάλιση υπεύθυνης φοίτησης
Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας
Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή

Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή προσφέρει Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Εκμάθηση και Πιστοποίηση Υπολογιστών, Ξένες Γλώσσες και Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, 15 χρόνια τώρα, προετοιμάζει μαθητές για την εισαγωγή τους στα Τμήματα των Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές και σωστά διαμορφωμένο παιδαγωγικό κλίμα παρέχει στους μαθητές της τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να επιτύχουν σε σχολές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, τις ικανότητες και τα όνειρά τους.

Στην Αλκή θεωρούμε επιτυχία την Σχολή που επιθυμούσε ο μαθητής, όταν τον πρωτογνωρίσαμε, όχι αυτήν την οποία αναγκάστηκε από τις φτωχές επιδόσεις του να «επιλέξει».

Η Αλκή είναι οι άνθρωποι της, καθηγητές, γραμματέας, μαθητές και γονείς· οι καθηγητές μας συνεισφέρουν με την επιστημοσύνη, την ευαισθησία και την ευσυνειδησία τους· η γραμματέας με το χαμόγελο, την οργάνωση της καθημερινότητας και την καλύτερη δυνατή επιμελητεία του χώρου· οι μαθητές μας με το κέφι και την διάθεσή τους για πρόοδο και επιτυχία· οι γονείς μας με την στήριξή τους και την γνώμη τους για την δουλειά μας. Η Αλκή μετατρέπει όλο αυτό το δυναμικό σε νίκη, χαρά και προοπτική.

Στην Αλκή διαμορφώσαμε και συντηρούμε νοοτροπία ακαδημαϊκής αριστείας. Οι εκπαιδευτικοί μας αξιολογούνται, κάθε μας κίνηση κρίνεται από τους κατ’ εξοχήν αρμόδιους, γονείς και μαθητές. Οι σημειώσεις μας, μόχθος ανθρώπων με γνώση και μεράκι που ανανεώνεται διαρκώς, είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου (ενδεικτικά, ο Διευθυντής μας συμμετείχε στην συγγραφή των σχολικών εγχειριδίων της Αρχαίας Ελληνικής από το Πρωτότυπο που διδάσκονται στα Γυμνάσια της χώρας) και καθοδηγούν τον μαθητή μας στην πραγματική γνώση και κατοχή της ύλης. Γι’ αυτό δεν ανησυχούμε, όταν πέφτουν «δύσκολα» θέματα, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι μόνο τότε μπορούμε να ξεχωρίσουμε.

Στην Αλκή αντιμετωπίζουμε τις αλλαγές που επέρχονται στο εκπαιδευτικό σύστημα με την ελπίδα να ξαναγίνει το ελληνικό σχολείο χώρος σεβαστός από τους μαθητές και τους γονείς τους. Ελπίζουμε στην άνοδο του ακαδημαϊκού επιπέδου του μέσου μαθητή και αυριανού πολίτη επ’ ωφελεία της χειμαζόμενης χώρας μας. Είμαστε σίγουροι ότι ένα καλό Φροντιστήριο, που δεν λειτουργεί σαν «επιχείρηση» αλλά ως μορφωτικό ίδρυμα, έχει θέση στην κοινωνία, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, όχι για να αναπληρώνει τις ανεπάρκειες του Σχολείου, αλλά για να εξασφαλίζει το καλύτερο για τους καλύτερους.

Στην Αλκή χαιρόμαστε να ακούμε ότι οι μαθητές μας πέτυχαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, χωρίς να βάλουν σε δοκιμασία την σωματική υγεία τους και την ψυχική ισορροπία τους. Η χαρά τους μας οπλίζει με το κουράγιο να αγωνιζόμαστε διαρκώς για το καλύτερο.

Για την Αλκή καμία χρονιά δεν είναι σαν την προηγούμενη…

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...