Μας ρωτάτεΑπαντάμε!

άτομο που έχει τα χέρια του πάνω στο laptop

Email

Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@alki.edu.gr με τις ερωτήσεις σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

άτομο που κρατάει κινητό τηλέφωνο

Τηλέφωνο

Από τις 09:00 το πρωι μέχρι τις 21:00 το βράδυ είμαστε στη διάθεσή σας στο 211-0136060


Ελάτε να γνωριστούμε!

Στον πεζόδρομο του Αμαρουσίου, 2 λεπτά από το σταθμό του τρένου, σας περιμένουμε από κοντά

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή, εδώ και 15 χρόνια, καθοδηγεί τους μαθητές της με ασφάλεια και αξιοπιστία προς τους στόχους τους.

Μέσα στο αβέβαιο καθεστώς των εξετάσεων, η εμπειρία και η γνώση των εκπαιδευτικών μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη προετοιμασία και επιτυχία τους.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 • Γιατί Αλκή; +

  Η Αλκή προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Δεν ακολουθάει ούτε ενστερνίζεται πρακτικές χονδρικής πώλησης εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
 • Πού βρίσκόμαστε; +

  Στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, 2 λεπτά από το σταθμό του ηλεκτρικού, στην οδό Δήμητρος 8, 1ο όροφο. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.
 • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Αλκή; +

  Τηλεφωνικά μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά από τις 09:00 το πρω:ί μέχρι τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε απορία έχετε στο νούμερο 211-0136060.

  Μέσω της σελίδας επικοινωνίας

 • Ενδιαφέρομαι για Φροντιστήριο +

  Educational Organization Alki logo

  Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή εδώ και 15 χρόνια προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

  Εξειδικευόμαστε στην προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις για όλες τις κατευθύνσεις.

  Η πολυετής μας εμπειρία και οι υψηλού επιπέδου καθηγητές και συνεργάτες μας μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη προετοιμασία και τελική επιτυχία.

 • Ενδιαφέρομαι για Ξένες Γλώσσες +

  AxonGlobal logo
  O Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό εκπαίδευσης ξένων γλωσσών Axon Global είναι σε θέση να προσφέρει μαθήματα ξένων γλωσσών για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.
 • Ενδιαφέρομαι για Υπολογιστές - Πιστοποίηση +

  GlobalCert logo
  Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλες τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή προσφέρει μαθήματα υπολογιστών καθώς και προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης μέσω του οργανισμού GlobalCert.
 • Ενδιαφέρομαι για Ρομποτική +

  little round-headed illustrated robot waving hello
  Εξερευνήστε τον κόσμο των επιστημών μέσω των ειδικών προγραμμάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή.
 • 1

Μήπως δε βρήκατε αυτό που ζητούσατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με email ή ελάτε από το χώρο μας!

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...