Μαθητές παρακολουθούν μάθημα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Αλκή

Α΄ Λυκείου

Πενταμελή Τμήματα
Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικοί
Ενισχυμένο Πρόγραμμα
Ώρες μελέτης
Έλεγχος και αξιολόγηση φοίτησης
Φροντιστήριο Α΄ Λυκείου

Φροντιστήριο Α΄ Λυκείου

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αλκή προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την Α΄Λυκείου.

Η Α’ Λυκείου είναι τάξη προετοιμασίας, εξοικείωσης με τους νέους τρόπους διδασκαλίας και αξιολόγησης που εφαρμόζονται στο Ενιαίο (Γενικό) Λύκειο, καθώς και προσανατολισμού του μαθητή όσον αφορά στις μελλοντικές επιλογές του.

Η Αλκή είναι σε θέση να προετοιμάσει τον κάθε μαθητή για την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησής του και προαγωγή του στη Β΄ Λυκείου με όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Η μετάβαση στο Λύκειο από το Γυμνάσιο γίνεται αισθητή στην Α΄Λυκείου καθώς οι μαθητές ξεκινούν ουσιαστικά την πορεία τους προς την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

Οι μαθητές μας ξεκινούν την πορεία τους θέτoντας τις βάσεις με το παρακάτω πρόγραμμα.

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Μαθηματικά

3 ώρες (Άλγεβρα 2 ώρες / Γεωμετρία 1 ώρα)

Φυσική

2 ώρες

Χημεία

1 ώρα

Έκθεση

2 ώρες

Α΄ Λυκείου

Α΄ Λυκείου

Από την αρχή της λυκειακής εκπαίδευσης, η Αλκή βρίσκεται κοντά στους μαθητές, προσφέροντας τις βάσεις για τη μετέπειτα σχολική τους πορεία.

Περισσότερα...

Β΄ Λυκείου

Β΄ Λυκείου

Η Β΄Λυκείου ξεχωρίζει ως τάξη καθώς οι μαθητές επιλέγουν για πρώτη φορά την κατεύθυνση με την οποία θα προχωρήσουν στη Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερα...

Γ΄ Λυκείου

Γ΄ Λυκείου

Η Αλκή δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών της, με κύριο μέλημα τη σωστή καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Περισσότερα...

 

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...