Εκπαιδευτική ΡομποτικήΚατασκευές και Προγραμματισμός

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Science
Technology
Engineering
Mathematics
Κατασκευές και Προγραμματισμός
Lets go STEM

Lets go STEM

children testing lego car modelΤα παιδιά έρχονται σε επαφή με τους νόμους της Φυσικής και τα Μαθηματικά κατασκευάζοντας με τα ίδια τους τα χέρια «απλές μηχανές» (simple machines) και κατανοούν έτσι τις βασικές αρχές λειτουργίας τους.

Με στόχο πάντα να δώσουν τη λύση σε κάποιο πρόβλημα μαθαίνουν να συνεργάζονται, συναρμολογώντας τροχαλίες, γρανάζια, ρόδες, άξονες κ.λπ., και ακολουθώντας το αναλυτικό φύλλο εργασίας κατανοούν όλα τα φυσικά μεγέθη της Μηχανικής (ταχύτητα, δύναμη, ροπή, τριβή, έργο κ.λπ.), ενώ ταυτοχρόνως διασκεδάζουν.

Διαμορφώνουν θετική στάση απέναντι στη Φυσική ως επιστήμη μέσω της σύνδεσής της με την καθημερινή ζωή, έρχονται σε επαφή με τα οφέλη της δημιουργικής ανακάλυψης και  παρακολουθούν μια σειρά μαθημάτων Μαθηματικών, μέσα από ένα παιγνιώδες και αλληλεπιδραστικό περιβάλλον. Οι μαθητές κατακτούν τη λογικομαθηματική υποδομή που τους χρειάζεται, ώστε να κατανοήσουν σε βάθος τις δραστηριότητες των υπόλοιπων κύκλων.

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...