Εκπαιδευτική ΡομποτικήΚατασκευές και Προγραμματισμός

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Science
Technology
Engineering
Mathematics
Κατασκευές και Προγραμματισμός
Μικροί Μηχανικοί

Μικροί Μηχανικοί

children playing

Τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο των επιστημών μέσα από βιωματικά μαθήματα, στα οποία εφαρμόζουν άμεσα τις καινούριες γνώσεις τους. Πειραματίζονται και κατασκευάζουν, εξερευνούν και παρατηρούν τα φυσικά μεγέθη σαν παιχνίδι, τις επιστημονικές έννοιες και τα φυσικά φαινόμενα, συνδέοντας έτσι άρρηκτα τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή. Αξιοποιούν την έμφυτη περιέργειά τους και μέσα από τις δραστηριότητες αναζητούν λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.

Η Lego Education έχει δημιουργήσει μια σειρά εκπαιδευτικών πακέτων, που προσφέρουν όλα τα μέσα, ώστε οι δραστηριότητες των παιδιών να τους κρατάνε το ενδιαφέρον και να τα οδηγούν στη δημιουργική σκέψη.

Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά δεν καλούνται να αποστηθίσουν τύπους, αλλά καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί ο κόσμος και πώς οι επιστήμες εξηγούν τα φαινόμενα και δίνουν λύσεις. Ο βιωματικός αυτός τρόπος εκπαίδευσης ωθεί τα παιδιά να να παρατηρούν, να πειραματίζονται και να αντιμετωπίζουν με θετικό τρόπο τις επιστήμες και τη γνώση γενικότερα.

Ο βαθμός πολυπλοκότητας των μαθημάτων, αλλά και η σχετική ύλη των μαθημάτων είναι χωρισμένη τόσο ηλικιακά όσο και σε επίπεδα εμπειρίας και ήδη κεκτημενης γνώσης. Από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες κατασκευές, από τις πιο απλές έννοιες της φυσικής και των μαθηματικών μέχρι και τις πιο πολύπλοκες, οι καθηγητές μας βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και τα οδηγούν σταθερά προς τη γνώση.

Τα μαθήματα αυτά εκτός από την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά τους στη σχέση των παιδιών με τις επιστήμες εφοδιάζουν γενικότερα τα παιδιά για όλη τους τη ζωή.

 

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...