Β΄ Λυκείου

Πενταμελή Τμήματα
Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικοί
Ενισχυμένο Πρόγραμμα
Ώρες μελέτης
Έλεγχος και αξιολόγηση φοίτησης
Φροντιστήριο Β' Λυκείου

Φροντιστήριο Β' Λυκείου

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αλκή προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την B΄ Λυκείου.

Η Β’ Λυκείου είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του μαθητή, γιατί ο μαθητής αποφασίζει για την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσει ανάμεσα σε Θεωρητική & Θετική.

Επιλέγοντας μια από τις δύο αυτές κατευθύνσεις ο μαθητής εμβαθύνει τις γνώσεις του στο γνωστικό πεδίο που τον ενδιαφέρει περισσότερο και προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις που θα δώσει τον επόμενο χρόνο.

 

Α΄ Λυκείου

Α΄ Λυκείου

Από την αρχή της λυκειακής εκπαίδευσης, η Αλκή βρίσκεται κοντά στους μαθητές, προσφέροντας τις βάσεις για τη μετέπειτα σχολική τους πορεία.

Περισσότερα...

Β΄ Λυκείου

Β΄ Λυκείου

Η Β΄Λυκείου ξεχωρίζει ως τάξη καθώς οι μαθητές επιλέγουν για πρώτη φορά την κατεύθυνση με την οποία θα προχωρήσουν στη Γ΄ Λυκείου.

Περισσότερα...

Γ΄ Λυκείου

Γ΄ Λυκείου

Η Αλκή δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών της, με κύριο μέλημα τη σωστή καθοδήγηση προς την επιτυχία.

Περισσότερα...

 

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...