Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑλκήΜια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Μια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Πενταμελή Τμήματα
Υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικοί
Ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη σημειώσεων
Διασφάλιση υπεύθυνης φοίτησης
Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας
Μια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Μια σοβαρή εκπαιδευτική πρόταση

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή, ανταποκρινόμενος με ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου εκπαιδευτικού και εξεταστικού περιβάλλοντος, οργανώνει την προετοιμασία των μαθητών του σεβόμενος την ψυχική τους υγεία, με έμφαση σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, που συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχία τους και τον επιτυχημένο επαγγελματικό προσανατολισμό τους.

Η "Αλκή" δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό χώρο εδώ και 15 χρόνια υπηρετώντας με συνέπεια τις αρχές που διέπουν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των μαθημάτων στο Γυμνάσιο και το Λύκειο με ειδίκευση στη σωστή προετοιμασία των μαθητών μας για τις πανελλαδικές γενικές εισαγωγικές εξετάσεις.

Επιπλέον ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Αλκή προσφέρει μαθήματα ξένων γλωσσών σε συνεργασία με την AXON, μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση από την GlobalCert καθώς και μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ενημερώσου. Σχεδίασε το μέλλον σου. Πέτυχε με την Αλκή.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 09:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερα...