ΑΛΚΗ Φροντιστήρια / ECDL

 


Το Site βρίσκεται υπό ανακατασκευή. Ορισμένες σελίδες ίσως δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Η Αλκή

Η Αλκή, 15 χρόνια τώρα, προετοιμάζει μαθητές για την εισαγωγή τους στα Τμήματα των Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Με έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές και σωστά διαμορφωμένο παιδαγωγικό κλίμα παρέχει στους μαθητές της τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να επιτύχουν σε Σχολές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, τις ικανότητες και τα όνειρά τους. Με αφορμή την υψηλού επιπέδου προετοιμασία των μαθητών μας για το σχετικό μάθημα εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., εγκαινιάσαμε το 2005 Κέντρο Εκπαίδευσης στην Πληροφορική, που συνεργάζεται με φορείς πιστοποίησης, όπως η ECDL και η KeyCert, και δίνει την ευκαιρία εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματικού επιπέδου.


Τα Τελευταία Νέα Της Αλκής

  • Προσομοιωτικά διαγωνίσματα Γ΄ Λυκείου

    Στο διάστημα 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2014 διεξάγονται στην Αλκή τρίωρες προσομοιωτικές γραπτές δοκιμασίες επί του συνόλου της εξεταστέας ύλης στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά Κατεύθυνση μπορείτε να το βρείτε εδώ.

  • Επανέναρξη Εξετάσεων ECDL

    Από την Τρίτη 22 Απριλίου συνεχίζεται η λειτουργία της Σχολής Πληροφορικής και πραγματοποιούνται εξετάσεις σύμφωνα με το αναρτημένο στον ιστότοπο της ECDL πρόγραμμα εξετάσεων του Κέντρου μας. Συγκεκριμένα από το Κέντρο μας πραγματοποιούνται εξετάσεις στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι κάθε Τετάρτη στις 17:00 και κάθε Κυριακή στις 11:00 Για λεπτομέριες σχετικά με τους συνδυασμούς λογισμικού που προσφέρουμε μπορείτε να βρείτε εδώ.